Кулінарія

Суп “затируха” з куркою

Продукти

1. Курка (спинка) – 150 г

2. Яйця – 2 шт.

3. Борошно – 6 ст. ложок.

4. Картопля – 2 шт.

5. Морква – 1 шт.

6. Цибуля ріпчаста – 1 шт.

7. Лавровий лист – 1 шт.

8. Сіль – 0,5 ст. ложки.

9. Перець чорний мелений – 1 / 3 ч. ложки.

10. Олія – для смаження.

11. Цибуля зелена (за бажанням) – для подавання.

Покроковий рецепт

1. Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
Варити бульйон для супу можна з курки, свинини, яловичини або взагалі не додавати м’ясо.
Картоплю, моркву і цибулю очистіть і вимийте.

2. Курку викладіть в каструлю, залийте її водою. Додайте сіль. Надішліть каструлю на вогонь і варіть бульйон на слабкому вогні 40 хвилин. Коли бульйон закипить, обов’язково зберіть ложкою піну.

3. У миску вбийте одне яйце.

4. Яйце трохи збийте вінчиком.

5. Тепер занурте руки в яйце.

6. Потім в борошно.

7. Потріть долоні над тарілкою один про одного. Таким чином виконайте кілька разів, щоб використовувати всю муку.

8. Цибулю наріжте маленькими кубиками.

9. Розігрійте сковороду з рослинним маслом. Обсмажте овочі на середньому вогні протягом 3 хвилин.

10. Картоплю наріжте невеликими кубиками.

11. Дістаньте м’ясо з бульйону. Викладіть в бульйон нарізану картоплю.

12. Додайте лавровий лист.

13. М’ясо відокремте від кісток. Наріжте м’ясо і викладіть назад в бульйон. Надішліть каструлю на слабкий вогонь і варіть суп з картоплею і куркою протягом 20 хвилин.

14. Тепер викладіть зажарку в суп.

15. Затірку просійте через сито.

16. Викладіть затірку в суп.

17. Друге яйце збийте вінчиком і влийте в суп. Варіть суп з затіркою ще 10 хвилин. У готовий суп додайте мелений перець.

18. Зелену цибулю дрібно наріжте. Розлийте суп по тарілках, прикрасьте зеленою цибулею і подавайте.